Maingames Community

[News] New Update 3.9.5 - Wagon System

Get the latest news & events for Conquest 3 Kingdoms

Admin
Posted: 16 Jul 2018 18:37

NEW UPDATE
WAGON SYSTEM





Greetings Warlords!

Update 25/7/18:
Dear Warlords,

Regarding of LuBu awaken, we want to let you know that since yesterday LuBu awaken is no longer available and hidden for temporary. We do this because LuBu actually is not schedule to open with current version and will be reschedule to next update. If there is player already try awaken or click awaken, all progress including status will be saved and after LuBu awaken is available, all Warlords will continue from last progress (25/7/18). We are very sorry for inconvenience cause.

Prepare yourself for the New Update "Wagon System" This update will be held on July 17th, 2018 (17:00 GMT+8). There are several updates to improve our game



1. Limit Level LV.200
• New Map QiShan, at the same time in this MAP can recruit Huang Yue Ying.
• Battle method: Achieve brilliant records, attack 4 row
• Effect: when the huge siege machine moves forward, hits the 4th row, then explodes, will cause damage to the first 4 rows





1.Combat Mode
Switch siege weapon mode according to Troops/ HP volume
High mode: when the amount of Troops/ HP is above the limit
Low mode: when the amount of Troops/ HP is below the limit, it only attacks 1 row and attacks increase

2. Terrain Adjustment
• Normal Terrain: Switching mode has higher Troops/ HP volume, arrow splash 1 row
• City Terrain ATK: Switching mode has lower Troops/ HP volume, arrow splash 3 row
• City Terrain DEF: Same as Normal

3. Relationship with other generals
• Arrow Splash can penetrate through Cao Ren shield
• Can't be charmed by Diao Chan





2. LuBu Awaken
• Requirements
After awaken Zhuge Liang, LuBu will have option to upgrade



LuBu awaken skill
• Unbeatable

• Pursue

• Heaven Halberd




3. Wagon System
• Wagon Tech
MAP 183 defeat Xu Huang will unlock Wagon technology [build war wagon]


After research is completed, Wagon system will be unlock



• Wagon effects are as follows
Blazing Fire: special skill name: catching fire, effect: when battle, there is a probability to activate fire, causing damage to the first four rows of enemies.





• Wagon Attribute


- Different attribute, different scopes of action
- Attack, defense, HP and other basic attributes, apply to all
- Core attribute, apply to all generals
- Firepower and other special attributes that will apply to all row of generals
- Special skill that will apply to all row of the tank


4. LuBu Feast
ZhaoYun Feast now changed to LuBu Feast, the reward stay same and not changed.


5. New Events
• Iron Sacrifices
Only players who have opened the wagon feature can see the sacrifices activities.



11 reply
Maingamers
Posted: 17 Jul 2018 18:17

min.. ini update nya udah kelar apa belum ya.. ini kok wegon nya belum bisa di upgrade.MAP 183 defeat Xu Huang will unlock Wagon technology [build war wagon] wagon tech nya juga masih tanda tanya setelah di reserch

Maingamers
Posted: 19 Jul 2018 22:15

Mimin awakennya jangan terlalu di persulit dong,, basi semua jenderal saya,, masa sampe sudah rekrut jenderal cao-cao ganning ama zhugeliang belum awaken,, ntar lagi mau rekrut menghuo,, belum lagi ini zhoutai ama lubu belum bisa awaken,, gimana mau rekrut jenderal baru kalo yang jenderal lama juga belum kelar,, gamenya membosankan mimin!

Maingamers
Posted: 19 Jul 2018 22:18

Mimin saya sudah ketik pake bahasa Indonesia jadi nggak perlu di terjemahkan lagi,, jadi nggak beraturan tulisannya!

Maingamers
Posted: 22 Jul 2018 16:09

Mimin ini kok ganing saya 3 bulan tidak awakan juga ke Napa kemarin sempet jadi tapi gembok ga lepas tolong dong pencerahannya masa udah semua LV max 2 bulan ga jadi juga

Admin
Posted: 26 Jul 2018 18:17

Untuk sistem awaken, sebenarnya contoh paling mudah adalah keberhasilan awaken Ganning memiliki persentase keberhasilan 0.5% yang artinya peluang untuk berhasil adalah 0.5%. Artinya persentase keberhasilan setiap pemain itu sama terhadap pemain lainnya namun tentunya setiap pemain akan mengalami hal yang berbeda-beda tergantung dari keberuntungan pemain..

Maingamers
Posted: 27 Jul 2018 11:14

game perang apa judi rolet nih?sukses cuma 0.5%

Maingamers
Posted: 28 Jul 2018 01:50

Info dong candyx2 berapa persentase keberhasilan awaken jendral-jendral selain GanNing (0.5%) sejak GuanYu sampai yg terbaru saat ini. Supaya bisa menyiapkan jumlah wine / gems mencoba keberuntungan awaken sebuah jendral. Thanks

Maingamers
Posted: 28 Jul 2018 14:00

Min talisman shu19 ilang gimana kabar??

Maingamers
Posted: 28 Jul 2018 18:26

Min, ini kok abis update talisman ijo shu 19 jd hilang yah, mohon dicek min sebelum update dan sesudah update kl tidak percaya. Thx

NB : mohon dibalas donk min, soalnya dah dibikin thread di technical support ga dibales kaya kesanya ditelantarin banget nih game.