Maingames Icon

Maingames Community

Goji Berries ulasan, review Malaysia

Maingamers
Posted: 07 Jun 2018 17:49

Hi semua! Mike bersama anda seperti biasa. Saya berjaya menurunkan berat badan menggunakan kaedah yang tidak diketahui ramai dan ada kemungkinan catatan ini akan dipadam tidak lama lagi. Kaedah baru ini merupakan kejayaan sebenar dalam bidang pemakanan. Ramai pakar diet cuba dengan sedaya upaya untuk menyembunyikan kaedah ini kerana ia boleh merugikan mereka. Saya telah menghabiskan masa dan wang yang banyak menyeksa diri saya melalui diet dan senaman bersama jurulatih kecergasan peribadi. Tetapi tiada yang berkesan untuk saya. Saya menemui penyelesaian lain yang sebenarnya sangat ringkas dan mudah didapati, ia agak sukar untuk dipercayai. Sekarang saya mahu mengongsi rahsia ini dengan semua orang yang mempunyai masalah berat badan dan kesihatan.

Ini kisah saya: http://malaysia-testimoni.com/goji-berries/Saya memang suka hidangan yang mengenyangkan, jadi tubuh saya memang besar sejak kecil lagi. Apa yang saya paling suka ialah makan makanan ringan sambil duduk menonton TV selepas kerja. Isteri saya tidak menyukainya tetapi dia tidak pernah membantahnya secara aktif. Tetapi apabila saya mencecah usia 25 tahun, tubuh saiz tubuh saya membesar dengan pantas, khususnya bahagian abdomen. Saya sendiri tidak sedar bagaimana saya membesar sehingga saiz itu. Saya nampak seperti binatang besar dan gemuk. Pada usia 33 tahun, berat saya ialah 125 kilo, iaitu 46 kilo lebih daripada berat yang normal untuk ketinggian saya.

Di samping itu, saya mengalami masalah kesihatan yang serius. Saya mengalami kesakitan teruk pada sisi tubuh saya, di mana terletak organ pankreas. Saya mudah merasa penat, mengalami perpeluhan berlebihan, dan sesak nafas. Tetapi perkara paling teruk yang berlaku ke atas saya ialah mati pucuk. Secara jujur, perut saya yang besar telah lama menjejaskan kelelakian saya. Tetapi bila ia berhenti berfungsi sama sekali, saya menyedari ia sudah melampau. Mati pucuk menjejaskan kehidupan keluarga saya. Saya dan isteri mula bergaduh lebih kerap. Tidak dapat memuaskan isteri saya memberi kesan mendalam kepada harga diri saya. Saya membenci diri saya dan merasa tewas.

Saya menjalani pemeriksaan perubatan di hospital dan keputusannya agak menyedihkan. Tubuh saya menghadapi risiko serius menghidap kencing manis. Bertahun-tahun memakan makanan ringan telah menjejaskan tubuh saya, khususnya organ pankreas.

Saya bertukar ke diet yang ketat. Bila anda telah menikmati semua makanan yang anda mahu sepanjang hidup anda, diet boleh benar-benar menjadi penyeksaan psikologi. Setiap minggu, saya berdiri atas alat penimbang dan berharap seksaan saya tidak sia-sia. Tetapi alat penimbang tetap menunjukkan 125.9 kg. Selepas 3 bulan, saya memutuskan untuk memperkukuhkan diet saya dengan senaman dan mula mengunjungi gim. Seorang jurulatih tempatan memberitahu saya bahawa berat badan saya hanya akan menurun selepas enam bulan kerana berat badan saya menjadikan senaman intensif terlalu merbahaya. Lantas, saya hanya melakukan senaman ringan seperti berjalan di mesin berjalan kaki, menaiki basikal senaman, mencangkung (squat) dan melompat. Tetapi 10 gerakan mencangkung yang mudah pun agak sukar untuk saya. Saya tercungap-cungap dan merasa pening. Orang lain di gim selalu tersengih apabila melihat saya. Saya setuju, memang agak lucu melihat orang dungu yang besar dan gemuk, tercungap-cungap dan berpeluh melakukan senaman yang boleh dilakukan dengan mudah oleh mana-mana pesara.

Ia merupakan saat yang paling sukar dalam seluruh hidup saya. Saya sentiasa lapar. Dalam mimpi pun, saya hanya melihat makanan. Saya menjadi sangat tegang dan mudah berang. Mungkin saya akan rasa lebih baik jika ada sokongan daripada isteri saya, tetapi dia bencikan saya. Kami selalu bergaduh dan dia menghina saya dengan kata-kata teruk, seperti memanggil saya "Orang keji gemuk", "Pengecut" dan mengatakan "Kamu tidak pernah memuaskan saya". Memang teruk. Isteri saya sendiri tidak percaya pada saya. Tidak lama kemudian, dia meninggalkan saya untuk lelaki lain dan menuntut penceraian.

Selepas itu, saya cuba mengekalkan diet saya dan melakukan senaman di gim selama sebulan. Tetapi bila alat penimbang sekali lagi menunjukkan angka 125 kg, saya melupakan diet itu. Saya kembali makan makanan segera dan minum minuman keras pada masa yang sama.

Pada masa itu, saya tidak mahu hidup. Saya mungkin telah membunuh diri kalau bukan kerana rakan saya, Andy. Dia menyelamatkan saya. Saya telah berpindah ke rumahnya untuk mengatasi masalah kemurungan. Saya memberitahu Andy segala-gala yang saya pendam selama itu. Saya merasa malu sebagai lelaki dewasa yang menangis dan merengek seperti budak perempuan. Tetapi hidup dengan semua perkara ini terpendam dalam diri saya adalah sangat susah. Andy bersimpati dengan diri saya. Dia mendengar kata-kata saya dengan penuh perhatian dan berkata, - "Mengapa kamu tidak beritahu saya semua ini lebih awal? Ada kaedah penurunan berat badan yang lebih mudah, pantas dan selamat. Inilah penyelesaian untuk semua masalah kamu. Saya telah lama menggunakannya dan ia benar-benar berkesan." Selepas berkata sedemikian dia memberikan saya bungkusan kecil yang berlabel Goji. Katanya, ia merupakan produk semula jadi untuk penurunan berat badan dan peningkatan metabolisme.

Sukar untuk dipercayai tetapi kemudian, saya faham! Andy selalu makan makanan ringan dan makanan tidak sihat, tetapi dia sentiasa kurus dan sihat. Saya mula membuat carian Internet dan cuba mencari maklumat tentang Goji dan saya menemui maklum balas dari pakar diet terkemuka di Amerika yang menuntut bahawa produk ini merupakan kejayaan sebenar dalam bidang pemakanan. Produk ini asli, selamat dan tiada kontraindikasi khusus. Goji telah diuji dan diperakui. Ia dikeluarkan dengan mematuhi peraturan-peraturan ketat yang diluluskan oleh GMP. Ia membuatkan saya percaya kepada Goji dan saya mula mengambilnya mengikut arahan yang diberi. Saya makan 3-4 beri dua kali sehari 30 minit sebelum makan.

Hasil saya:Selepas seminggu mengambil Goji. Berat badan saya masih sama tetapi saya mula merasa lebih baik. Saya menjadi sihat dan bertenaga. Dan selepas 14 hari saya benar-benar terkejut. Berat badan saya turun 9.3 kilo walaupun saya makan semua yang saya mahu ! Penurunan berat badan mudah tanpa sekatan! Ia memeranjatkan!

Selepas 7 hari lagi, saya berjaya mengurangkan 8.5 kilo lagi! Lemak saya membakar dengan pantas dan mudah dalam tempoh 2.5 bulan.

Setiap hari, saya merasa tenaga saya bertambah dan sisi badan saya sudah tidak sakit. Saya juga tidak lagi mati pucuk. Selepas menyahtoksik tubuh saya, ereksi saya bertambah kuat dan tahan lebih lama (purata tempoh hubungan seks saya ialah 40-60 minit). Saya mula menawan kaum wanita. Wanita mula menunjukkan minat terhadap saya. Ia sangat hebat! Tiba-tiba, bekas isteri saya muncul semula dan cuba berbaik dengan saya. Dia meminta maaf tetapi saya sudah tidak kisah.

Sekarang saya ingin menerangkan secara ringkas bagaimana ia berfungsi - 100% betaine semula jadi, polysaccharides, glycosides, vitamin B dan multimineral complex. Komponen-komponen ini melakukan segala-gala yang diperlukan untuk mendapatkan tubuh yang langsing dan sihat.

  1. Ia mengurangkan penyerapan karbohidrat oleh saluran gastrousus, lantas mengurangkan jumlah bahan merbahaya dalam saluran darah. Jadi anda boleh makan apa sahaja yang anda mahu dan bahan merbahaya tidak akan memasuki darah anda ;Bahan-bahan ini memudahkan pengeluaran adiponektin, hormon yang bertanggungjawab untuk membakar lemak dalam tubuh ;Menormalkan tahap kolesterol dan gula dalam aliran darah;Menyingkirkan toksin.Saya melihatnya semua sendiri apabila keputusan pemeriksaan perubatan saya mendedahkan bahawa saya sangat sihat. Janji pengeluar produk adalah benar. Tahap gula dan kolesterol dalam darah saya adalah normal. Dan saya tetap makan semua yang saya mahu dan sebanyak yang saya mahu. Saya rasa semua orang yang normal melakukannya..

Dalam tempoh 3 bulan mengambil Goji saya berjaya mengurangkan 45 kilo dan sekarang berat saya ialah 79 kilo.

Produk ini tidak membuatkan anda ketagih. Saya berhenti mengambilnya untuk jangka masa yang agak lama dan masih merasa baik. Tambahan pula, berat yang hilang tidak kembali. Kini berat badan saya sentiasa stabil pada 79 kilo.

Berikut adalah pautan ke laman web rasmi Goji untuk mereka yang mahu mengurangkan berat badan dengan pantas dan mudah seperti saya. Ambillah Goji dan perbaiki kesihatan dan kualiti hidup anda. Produk ini sangat murah berbanding kesan yang anda akan dapat daripadanya. SILA MAKLUM bahawa ini merupakan satu-satunya laman web di mana anda boleh memesan produk yang sebenar. Laman web lain menjual produk tiruan buatan China, yang tidak berkesan. Terdapat banyak laman web sebegitu. Apabila saya membuat pesanan di laman web rasmi Goji, saya tidak dikenakan sebarang bayaran! Saya hanya membayar selepas menerima produk tersebut. Saya juga mahu menambah bahawa penghantarannya sangat pantas. Ia sampai pada keesokan hari.

Kelompok TERAKHIR Goji telah dijual

Goji telah banyak memperbaiki hidup saya. Saya gembira dengan penampilan saya, merasa sihat dan menikmati perhatian dari kaum wanita. Itulah sebabnya mengapa saya mahu mengongsi pengalaman ini. Berhenti menyeksa diri anda dengan diet! Jaga diri anda. Semoga berjaya.

1 reply
Maingamers
Posted: 07 Jun 2018 17:49

https://id-ulasan.com/goji-cream/