Maingames Community

[News] Server Merge 24th July 2018

Get the latest news & events for Conquest 3 Kingdoms

Admin
Posted: 23 Jul 2018 18:56


Greetings Warlords!

Get ready, because C3K Mobile will merge its server once again, this will surely bring balance between the three kingdoms! Happy gaming~

Date and Time :

Maintenance will held on 24th July 2018 (17:00 PM GMT+8)

Server List :


Merge Server Rules
Login Account:

1. After merge, player can still login through the same server as before

2. Player that have more than 1 character in the same account can still login to the character through the initial server for each character.


Character Names:

1. After merge, if there is duplicated character name, then the character with lower level will get a chance to change the char name

2. If player didn’t change the name, then character name will be written in this format:

NameXX, example: GuanYu 01


In-game Data:

1. World Map

  • Based on the older Server

  • General position, duplicates will remain the same as before.

2. Nation Level

  • Nation Level and EXP based on the highest level between 2 server

  • Nation mission and training chance based on older server

3. Bribe NanMan

  • Bribe NanMan level and EXP based on the highest level between 2 server

4. Ranks

  • Officer positions based on older server and player from newer server need to fight for it.

  • Kill Rank combined

  • Military resource based on older server

  • Duel Rank combined

5. Chars that didn’t login for 90days, no topup history and level below 50 will be deleted.



Note : Please log out 5 minutes before the maintenance.




Any question? please contact us through our facebook fanpage for fast response. Thank you

9 reply
Maingamers
Posted: 23 Jul 2018 21:28

gak seru aah mimin... bisa dibatalin ajha merger y... JANGAN BIKIN PEMULA ATAU PLAYER MUDA PADA KABUUR-KABURAN min hanya karna merger..

Maingamers
Posted: 23 Jul 2018 23:51

Kami Tahu Yg Sepi Itu S78 Tapi Kenapa Harus Kami S81 server paling kompetitif Yg Jadi Korban Kebijakan TU dadakan

Maingamers
Posted: 24 Jul 2018 12:13

kami bukan takut kalah min, Tapi jangan jadikan char kami jdi char krupuk dounk yg sudah kami pelihara sedemikian rupa buat mempertahankan server... mimin pasti bisa membandingkan kurang efesien y merger ini dan apalagi yg player maniak negara yg akan berubah warna.... padahal kami masih seimbang dlm memelihara poin NATION dan char... tpi kmi sebagai player mau komplain gmn mun MERGER pasti tak terhindarkan ya min.... tapi liat2 sikon server dounk..!!! SELAMAT JALAN WEI S.81

Admin
Posted: 26 Jul 2018 18:22

Mohon maaf apabila s78 dan s81 tidak diubah negaranya akan menjadi tidak seimbang pada salah satu negara..merger sendiri merupakan satu-satunya cara agar permainan bisa lebih berimbang. Sedangkan pertimbangan merge salah satunya adalah mengambil server yang terdekat agar jarak pemain dengan level tinggi tidak terlalu jauh. Kedepannya kita akan lebih mencoba menggunakan metode lain sehingga diharapkan akan lebih berimbang.

Maingamers
Posted: 28 Jul 2018 01:41

Gimana ucank after merger apakah ada yg mundur dari merit rank list !?

Maingamers
Posted: 30 Jul 2018 17:58

Merger trus min,vip gede dipersulit awaken ya

Maingamers
Posted: 31 Jul 2018 21:28

Mimin s60 di merger aja,, hampir tiap hari shu ama wei statusnya aliansi, baru awaken ane failed melulu gimana mau rekrut jenderal baru kalo zhuge ama ganning juga belum awaken belum lagi lubu ama zhoutai itu kapan awakennya kalo failed melulu mimin? Kadaluarsa tu semua jenderal2 awaken!

Maingamers
Posted: 01 Aug 2018 22:05

bubar ah, awaken kgk jadi jadi, dipersulit melulu

Maingamers
Posted: 19 Aug 2018 00:30

You are Genius the game is cool