Maingames Community

[News] New Update Bandit of the Colored Sails

Get the latest news & events for Conquest 3 Kingdoms

Admin
Posted: 28 Dec 2017 16:56

NEW UPDATE
BANDIT OF THE COLORED SAILS





Greetings Warlords!

Prepare yourself for the New Update "Bandit of the Colored Sails" This update will be held on December 29th, 2017 (17:00 GMT+8). There are several updates to improve our game



1. New Map Lv.190
• Beat CaoRen and enter Mt.Dingjun
• Complete Map Lv.189 to recruit Purple XiaHouYuan.



2. Awaken GanNing
• Need to awaken ZhaoYun and XiaHouDun before awakening GanNing
• Skill Dragon Wave will cause DMG to 5 rows of enemies
• Gan Ning may release skill each time blocking an enemy.





3. Help Silk Path (Tech Upgrade)
• Need to activate certain Tech, tech will appear after beating XuChu in the Huarong Trail Battle
• Will be able get 2 help from ally daily at Silk Path
• Ally who helps will get rewards.





4. Kingdom Lv.4
• Need completing Kingdom lv.3 and god weapon reaches Lv.60
• Complete the task to get Army lv.2, Special Building Troop, Sealing speedup, etc.



5. New Treasure "Funan Cloak"
• Funan Cloak will boost high ATK, DEF and HP
• Bring extra Vice General in the troop






6. Game Optimization
• Equip Set optimization
• Other optimization



7. New Event "Wooden Ox"
• Require Players who had activated Merit Rank feature
• How to play:

    1. During event, player may get wooden ox reward by joining the event;
    1. Join the battle and beat enemy’s wooden ox in world map to get merit reward and wooden ox points.
    1. Collect wooden ox points to get special rewards.


• Rewards:

    1. Player may get Gem, EXP, Silk, Western Pouch and other resources rewards;
    1. Rules and rewards may differ based on the round attempts;
    1. Special rewards divided into 2 types (free cavalry, silk reduce order), daily will only appear one of the 2 types.


• NOTE:

    1. If player haven’t activated silk path feature or god weapon, silk and metal bar gained from this events can be used after the feature is activated
    1. Maximum 20 attempts daily
    1. Events (incl. points, rewards, chances, etc) reset daily at 0:00 GMT +8





7 reply
Maingamers
Posted: 28 Dec 2017 19:21

masih jauh

Maingamers
Posted: 29 Dec 2017 14:42

boro2 up ganing zouyu aja gk jdi2 udh max smua buf ny ....kontol

Maingamers
Posted: 02 Jan 2018 12:54

Hadeh kampret dh itu awaken kebanyakan failednya doang,, peti ZhouYu ama ZhaoYun itu isinya apa kampret kok susah banget di ambil.. Exchance juga cmn mutar2,, di Wu aja sdh ada yg awaken ZhugeLiang masa ZhaoYun ane blum awaken juga? Setan benar loe mimin kampret!

Maingamers
Posted: 02 Jan 2018 23:40

Zyun dah max 5blan masih blm juga jadi nunggu lebaran monyet ya min.. Anak wu di persulit. Klw shu cpt bgt awaken.... Mimin nya anjing nya shu

Maingamers
Posted: 05 Jan 2018 13:46

ko g bs msk k game ny ya?

Maingamers
Posted: 13 Jan 2018 03:25

Itu harta ngumpulinnya bahan smpe ribuan jumlhnya,, di ci2l 1/1 finish jln sutra cmn dpt 1 bhn,, brp tahun bru kelar hartanya? Ada kpstian gk?

Maingamers
Posted: 14 Jan 2018 03:09

Mimin coba cek time city redward id aku di s60, kok timenya tidak ada? Cuman ada tulisan 'unknow time', maksudnya apa itu? Kenapa cuman id ini aja yg ada tulisan 'unknow time', id yang lain selevel ama id ini timenya ada! Sudah lama itu time city redward error kenapa tidak di perbaiki? Coba mimin buka id aku ini terus cek sendiri, passwordnya masa mimin tidak tahu mustahil.. Time city redward id ini di s60 sudah lama error itu, masa ama miminnya cuman di biarin gitu aja?